تبلیغات
فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب - تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro)

درحال مشاهده: فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب - تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro)


ادعونی
اهدای خون
موسسه محک
اهداء عضو

تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro)

چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396
04:54
امیرحسین ستوده بیدختی
تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro)

تکنیک گوجه فرنگی در دهه 80 میلادی توسط فرانچسکو چیریلّو مطرح شد و در کتاب او به همین نام منتشر گردید.
این تکنیک از یک تایمر برای تقسیم زمان کاری شما به قطعات 25 دقیقه ای استفاده می کند و هر یک از این قطعات، یک "گوجه فرنگی" (Pomodori) نامیده می شود. پس از هر قطعه، 5 دقیقه استراحت می کنید. بعد از تکمیل چهار گوجه فرنگی، زمان یک استراحت 20 الی 30 دقیقه ای فرامی رسد.
این، یک تکنیک ساده است؛ استفاده از آن آسان می باشد؛ و می تواند هم برای بهره وری و هم برای سلامتی شما فواید بسیار داشته باشد. استراحت های مکرر، توانایی تمرکز شما بر کار را بهبود می بخشد، که بهره وری شما را افزایش می دهد. این استراحت ها به بدن شما کمک می کند که با تأثیرات منفی ناشی از دوره های طولانی عدم تحرک فیزیکی، مقابله نماید. 


فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب - تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro)


فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب - تکنیک گوجه فرنگی (Pomodoro),مقالات و مسائل آب و فاضلاب، محیط زیست
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب است. ||